Toppmeny

Guldfynd

Sammanfattning

Guldfynd onlinebutikGuldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken och ingår i företaget Iduna AB.

Företaget sysselsätter ca 1150 anställda och omsätter omkring 1,3 miljarder kronor.

Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement.

Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 119 butiker varav 6 franchisebutiker.

Guldfynds stöd till välgörenhetsorganisationer

Barnens Rätt I Samhället – BRIS

Guldfynd har sedan 2010 ett samarbete med Barnens Rätt I Samhället (BRIS), som verkar som en länk mellan barn, vuxna och samhälle. BRIS är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som bistår barn som far illa. FN:s konvention om Barnets rättigheter är ett viktigt riktmärke i det arbetet.

Varje år har Guldfynd en BRIS-dag butikerna då kunderna genom att handla hos dom kan stödja BRIS och där 10% av köpbeloppet går då till föreningen BRIS.

Guldfynd & BRIS

Rosa Bandet till förmån för Bröstcancerfonden – BRO

Rosa Bandet, som började användas i USA på 90-talet pga initiativtagaren Evely Lauder, svärdotter till kosmetikföretaget Estée Lauders grundare, har blivit symbol för kampen mot bröstcancer.

För varje Rosa-Bandet-smycke går 10 kronor till Bröstcancerfonden (BRO). I Guldfynds sortiment ingår även en guldberlock för 1198 kronor, där 100 kronor går till Bröstcancerfonden.

De gåvor som kommer till Bröstcancerfonden går till viktig klinisk forskning, information och stöd till bröstcancerdrabbade och deras familjer. Läs mer på www.brostcancerfonden.se.

Guldfynd & Rosa Bandet

Gå till Guldfynd

Rabattkoder hos Guldfynd

25% rabatt på alla silversmycken hos Guldfynd

25% rabatt på alla silversmycken hos Guldfynd

Guldfynd erbjuder 25% rabatt på alla silversmycken t.o.m. söndag. Rabatterbjudandet gäller i Guldfynds fysiska butiker, dock inte i kombination med andra erbjudanden eller Guldfynd by Molly, Sahara, Rosa Bandet- eller Bris-smycken.
Läs mer »

Smyckestävlingar hos Guldfynd

Tävla om 25 st Guldfynd by Molly-smycken

Tävla om 25 st Guldfynd by Molly-smycken

Om ni inte visste det så är Molly Sandén med i ett projekt tillsammans med Star for Life där hon utmanar mig själv och andra att göra en massa goda gärningar innan jul. Som dagens goda gärning delar hon, tillsammans med GULDFYND, ut 25 stycken smycken från hennes senaste kollektion Guldfynd by Molly i en...
Läs mer »

Tävla om smycken till ett värde av 5000:- hos Guldfynd

Tävla om smycken till ett värde av 5000:- hos Guldfynd

Nu har du chansen att vinna presentkort på smycken till ett värde av hela 5000:- hos Guldfynd. Priserna i smyckestävlingen är presentkort till smycken för 5000:-, 5000:-, 3000:- och 1000:-. Denna tävling pågår t.o.m. . Uppdatering: Med över 2200 bidrag till Guldfynds drömjul-tävling så hade inte juryn det lätt när de skulle utse de tre...
Läs mer »

Vinn Sahara-smycken med Guldfynd

Vinn Sahara-smycken med Guldfynd

Nu har du chansen att vinna ett valfritt smycken från Guldfynds Sahara-sortiment. Det du behöver göra är att svara på en fråga, berätta vilket smycke du vill få om du vinner samt en kort motivering varför du vill vinna. Tävlingen pågår t.o.m. . Uppdatering 12 november 2013:  Vinnarna är utsedda och de är som följer:...
Läs mer »

Trygghet

Trygg e-handel certifikat för Guldfynd

Fakta & kontaktuppgifter för Guldfynd

Guldfynd är en del av företaget Iduna AB. Koncernensysselsätter ca 1 150 personer. Butiksförsäljningen uppgår till ca 1.3 miljarder om man även räknar med franchisebutikerna.

Enligt Guldfynd själva ska kärnverksamheten med smycken i guld och silver, inspirera och tillgodose alla människors grundläggande behov av att ge både sig själva och andra uppskattning. Enligt Guldfynd själva görs det genom att se och förstå behovet, och erbjuda produkter till rätt pris, kvalitet och service i tydligt positionerade butikskoncept.

Hemsida:

Adress:
Guldfynd/Iduna AB
Sundbybergsvägen 9
171 81 Solna

Telefon: +46340595423

E-post: info@guldfynd.se

Organisationsnummer: 556060-9058

Smyckesvarumärken hos Guldfynd

Gå till Guldfynd