Toppmeny

Lyxxa.se

Sammanfattning

Lyxxa onlinebutikLyxxa grundades 1952 av guldsmedsmästare Yngve Olsson och hans fru Elly och deras affärsidé är att driva en guldsmedsbutik med fokus på starka och moderna varumärken.

Onlinebutiken Lyxxa.se startades 2009 och deras fysiska butik befinner sig sedan 1998 på Väla Centrum i Helsingborg där dom har en fullt utrustad guldsmedsverkstad.

I deras guldsmedsverkstad utför dom omarbetningar, reparationer, gravyrer, öronhåltagning samt tar även emot pärlhalsband för omträdning.

Lyxxas sortiment består i första hand av smycken i ädla metaller som guld, vitguld och silver. Förlovning och vigsel är deras största varugrupp och dopgåvor, presenter och pärlor finns alltid i deras lager.

Tyvärr kan vi bara hitta ett omdöme av Lyxxa på nätet, närmare bestämt på Rejta.se där personen säger följande om Lyxxa:

Proffsigt värre!
Snygg butik med ett läckert sortiment och snygga ytor. Väldigt duktiga och sakliga bakom disk. Hjälpsamma och serviceminded. Kul att se.

Gå till Lyxxa

Rabattkoder hos Lyxxa

15% rabatt på Pandorasmycken hos Lyxxa

15% rabatt på Pandorasmycken hos Lyxxa

I samband med att Lyxxa har sin Pandoradag i sin fysiska butik på Väla Centrum utanför Helsingborg onsdagen den 13 november 2013 erbjuder dom 15% rabatt på alla Pandorasmycken under hela dagen, både i sin fysiska butik och på nätbutiken.
Läs mer »

Smyckestävlingar hos Lyxxa

Tävla om ett halsband från Edblad med Lyxxa

Tävla om ett halsband från Edblad med Lyxxa

Lyxxa har nu en tävling på sin Facebook-sida där du kan vinna ett läckert halsband från Edblad. Det finns fem stycken halsband i potten. Du behöver bara svara på en fråga och skriva en kort motivering varför just du ska vinna.
Läs mer »

Fakta & kontaktuppgifter för Lyxxa

Hemsida:

Adress:
Lyxxa i Helsingborg AB
Väla Centrum
260 36 Ödåkra

Telefon: +4642203900

E-post: info@lyxxa.se

Organisationsnummer: 556080-5490

Betalningsalternativ på Lyxxa

Mastercard
VISA
Klarna Faktura
Klarna Konto
Postförskott

Smyckesvarumärken hos Lyxxa

Gå till Lyxxa