Toppmeny

Tävling – Vinn snygg berlock & smyckesskrin från Thomas Sabo värt 789 kronor

Thomas Sabo smyckesskrin & fredsmärkeNu har du chansen att vinna en snygg berlock i form av ett fredsmärke, Charm ”Peace” från Thomas Sabo Charm Club (värde 599 kronor), samt ett smakfullt smyckesskrin (värde 190 kronor) till ett totalt värde av 789 kronor.

Utför olika uppdrag och samla poäng för att öka din chans att vinna

För att delta i tävlingen behöver du minst skriva om vad du skulle vilja se på LyxBling.se i framtiden. För att öka din chans att vinna tävlingen kan du utföra valfritt antal extra uppdrag enligt tabellen nedan, där du även kan se de antal poäng respektive uppdrag.

Du kan vinna även om du bara får ihop 20 poäng, men genom att samla poäng ökar du din chans att vinna.

Tävlingen pågår t.o.m. 9 februari, 2014 varefter vinnaren kommer kontaktas och annonseras ut här på LyxBling.se.

Så här gör du för att delta i tävlingen

Steg 1 – Välj valfritt antal uppdrag för att samla poäng

Minimumkrav för att delta i tävlingen är att skriva om vad du skulle vilja se på LyxBling.se i framtiden, detta ger dig 20 poäng. För att öka dina vinstchanser kan du samla fler poäng genom att välja fler uppdrag.

Uppdrag Poäng
Skriv om vad du skulle vilja se på LyxBling.se i framtiden (Minimumkrav för att vara med i tävlingen) 20
Gilla LyxBling.se på Facebook 20
Dela detta inlägg på Facebook 50
Följ LyxBling.se på Bloglovin 40
Skriv ett blogginlägg om LyxBling.se eller om någon speciell sida eller sektion på LyxBling.se, som exempelvis Blingbloggen, Smyckesvarumärken, Smyckesbutiker eller Smyckesguider, bara för att nämna några sektioner. 200

Steg 2 – Meddela oss de uppdrag du utfört

Kommentera i kommentarsfältet längre ned i detta inlägg med ditt namn, epostadress, dina poäng och var vi kan hitta dessa poäng för att verifiera att din poängsumma är korrekt.

Steg 3 – Vänta tills vi utser vinnaren

Thomas Sabo fredsmärke & smyckesskrinNär sista tävlingsdagen passerat, den 9 februari, 2014, kommer vi lotta fram fem personer. Av dessa fem personer kommer vi utse den slutgiltiga vinnaren beroende på vad de skrivit de vill se på LyxBling.se i framtiden.

Den slutgiltiga vinnaren kommer då att annonseras ut här på LyxBling.se samt kontaktas via e-post där vi ber denna om vilken adress vi ska skicka vinsten till.

Steg 4 (Endast för dig som vinner) – Vänta på att vinsten ska levereras till dig med posten

Vi paketerar och skickar vinsten till vinnaren med posten. Räkna med att det tar 1-2 arbetsdagar innan det anländer till dig.

Lycka Till!

Denna tävling är inte på något sätt sponsrad av Thomas Sabo eller någon av deras återförsäljare.

Uppdatering

Vinnaren är utsedd och det blev Jennya Johansson som blev den lyckliga ägaren av detta Thomas Sabo-smycke och smyckesskrin.

Grattis Jennya!

 

Gå till tävlingen

 • Hej! Jag skulle gärna vilja se mer hårsmycken här på er sida.
  Mina poäng blev 130.
  20 för vad jag vill se här i framtiden.
  20 för att jag gillat LyxBling.se på Facebook med namnet Tina Svensson.
  50 för att jag delat inlägget på min Facebook. Länk till min sida: https://www.facebook.com/tina.s.svensson.7
  40 för att jag gillat LyxBling.se på Bloglovin som nummer 1! 😀

  Ha en fin dag!
  /Tina

 • Malin

  Hej! Jag hade velat se lite inspo-bilder på hur man kan matcha smyckena med kläder. Jag har även gillat LyxBling.se på facebook och delat tävlingen här: https://www.facebook.com/malin.junghard/posts/547503218679327?stream_ref=10 = 90 poäng

  Hoppas på jättetur!

 • malin

  Hej!

  Jag skulle vilja se i framtiden att ni tar fram lite mer på smyckerguide-sidan, ni har ju flera ädelstenar där och information om dessa, men det skulle vara kul att kunna få läsa mer om t.ex. Moissanit. Den är ju otroligt snarlik diamanten, nästan lika hård (hårdare än safir ju) och otroligt vacker. Många verkar använda den i sina ringar och smycken istället för diamanter nu!

  Jag har gillat er på facebook och delat inlägget (malin bovington där), följt på bloglovin (malin bovington, dontlikecake) och gett det här tipset då! 😀

  Kram!

 • Alexia Day

  Jag har gillat er på facebook!

  Mitt förslag är att se smycken osv från nya designers, eller mer okända namn så det blir mer unikt!

 • Victoria Burman

  Skulle gärna se mer haute couture smycken och udda design smycken.
  Har gillat och delat 🙂
  90 poäng

 • Amanda Ekerot

  Björg har jätte fina smycke som ni i framtiden skulle kunna sälja. Jag har gillat er på fb (Amanda Ekerot). Jag har ett Tomas sabo armband som skulle behöva några fler berlocker 🙂

 • Helena i Uppsala

  20 p
  Jag brukar delta i arkeologiska utgrävningar i Mellanöstern. Någon gång emellanåt hittar vi smycken: pärlor, skarabeer. T.ex. plockade jag över 5000 år gamla ”indian”pärlor i Jordanien fast inte i plast utan av karneol. Gamla smycken ser man dock bäst på museer. Jag skulle vilja se ett antikt månadens smycke på er hemsida.