Toppmeny

Aagaard

Sammanfattning

Aagaard logotypFöretaget Aagaard grundades 1946 av Jens J. Aagaard i den sydfynska byn Svendborg i Danmark.

Den allra första kollektionen sägs ha varit så pass liten att den rymdes i en cigarrlåda.

Idag är företaget ett internationellt erkänt företag som har ett sortiment som består av mer än 20 000 produkter.

De har cirka 150 anställda fördelade på kontor i danska Svendborg och Renders och även i den tyska staden Pforzheim.

Företaget har återförsäljare i en rad olika länder och fortsätter att expandera. Smycken signerade Aagaard går bland annat att köpa i Skandinavien, Frankrike, USA, Österrike och England.

Aagaards stil, formspråk & målgrupp

Aagaard ringAagaards gemensamma formspråk känns typiskt skandinaviskt och enkla linjer och dova färger dominerar. Trots detta är inte smycken från Aagaard tråkiga. De har en speciell twist och känns eleganta i sitt utförande.

Varumärket Aagaard är smycken för dig som föredrar ett okonstlat och stramt formspråk, och gärna bär enkla smycken men med personliga detaljer och ovanliga materialkombinationer. Du som gillar olika material, ytor och spännande former i ett och samma smycke, kan med fördel finna många alternativ hos Aagaard.

Deras sortiment erbjuder stilrena och eleganta smycken både för män och för kvinnor. Det finns många olika typer av ringar, hängen, armband och örhängen signerade Aagaard.

Smycken från Aagaard är exklusiva, unika och personliga. Deras breda sortiment ser till att förhöja din personlighet och stil och är en hyllning till varje unik individ. Produkterna präglas av en skandinavisk känsla och Aagaard är ett varumärke som är populärt både i Sverige och utomlands.

Ett smycke från Aagaard ska kännas som en kompletterande pusselbit till din redan existerande garderob och personlighet. De produkter som riktar in sig speciellt till män är klassiska men ändå nytänkande, och ovanliga material blandas med spännande former och färger.

Många olika smyckesdesigners bidrar till Aagaards smyckeskollektioner

Aagaard Star Cluster örhängenOlika formgivare producerar smycken för Aagaard och företaget representerar på så sätt olika varumärken under ett och samma tak. Gemensamt är dock att samtliga smycken är klassiska, trendiga och unika och håller en hög internationell klass.

Att företaget använder sig av många olika designers gör att företagets produkter får fler dimensioner än en enda. Utformarna bidrar alla med sina personliga uttryck och stil, vilket ger ett nyanserat och intressant sortiment.

Samtliga designers har olika inspirationskällor och kollektionerna känns nyskapande och spännande. Aagaard strävar efter att deras smycken ska ge användaren en starkare image och tydligare stil.

Material som används i Aagaards smycken

Ädla metaller som guld och silver, ädelstenar, rostfritt stål, halvädelstenar och läder är material som återkommer i Aagaards breda utbud.

Gå till Aagaard

Fakta & kontaktuppgifter för Aagaard

Hemsida:

Adress:
Jens J. Aagaard A/S
Ryttervej 59
5700 Svendborg
Denmark

Telefon: +4563213750

E-post: info@byaagaard.com
Antal anställda: 150

Butiker som saluför smycken från Aagaard

Gå till Aagaard