Toppmeny

Astrid & Agnes

Sammanfattning

Astrid & Agnes logotypAstrid & Agnes är ett svenskt varumärke som grundades av Sofie Axelsson och Janina Lindström i Varberg 2006.

Smycken utformas av grundarna och de allra vanligaste materialen är rostfritt stål, sterlingsilver, italienskt läder, kristaller och guldpläterade material.

a&a man

2009 lanserade Astrid & Agnes även en separat kollektion för män kallad a&a. Produkterna från företaget säljs hos ett flertal återförsäljare i Sverige samt i Finland och Åland.

Den manliga kollektionen a&a påminner till stor del om linjen för kvinnor. Läder, stål och silver är även här återkommande material och smyckena är framtagna för att passa män i alla åldrar som vill sticka ut med rockiga detaljer och accessoarer.

Personliga och stilrena smycken

Smycken från Astrid & Agnes är stilrena och moderna och inget för den som söker pråliga och högljudda smycken och bijouterier. Halsband, ringar, armband och örhängen är designade med kontraster och enkelhet i fokus.

Smyckena är personliga och Agnes & Agnes tycker att det är kontraster som gör livet spännande, och har som filosofi att deras produkter går lika bra att använda på jobbet till vardags som till den glittriga nyårsfesten.

Astrid & Agnes målgrupp

Grundidén med kontraster som utgångspunkt skapar en fin balansgång mellan hårt och mjukt. Produkterna passar kvinnor i de flesta åldrar som har en positiv livssyn och gärna bär tuffa, rockiga och djärva smycken som sticker ut från mängden.

Du som har en förkärlek till rockiga detaljer och har en stark personlighet samt en lite tuffare klädstil kommer med största sannolikhet att tycka om smycken från Astrid & Agnes.

Är du dessutom en kvinna som har en personlig stil som är en mix mellan rockigt och feminint passar Astrid & Agnes dig som handen i handsken. Tuffa naturmaterial som läder möter ofta exklusivare material som silver och kristall i varumärkets kollektioner.

Varumärket Astrid & Agnes är perfekt för målgruppen som föredrar spännande materialkombinationer och dynamiska möten mellan kvinnligt, manligt, rockigt och stilrent. Astrid & Agnes smycken återfinns i cirka 170 butiker runt om i Sverige samt har återförsäljare i en rad andra länder.

Företaget släpper två kollektioner per år och samtliga produkter är fria från nickel, bly och kadmium.

Enkelt att kombinera smycken

Astrid & Agnes formspråk gör det enkelt att kombinera samtliga smycken med varandra och du kan mixa och matcha precis som du själv behagar. Smidigt för dig som gillar att ha många valmöjligheter och ofta byter smycken.

Upptäck detta unika varumärke idag och komplettera din outfit med ett oväntat, djärvt och rockigt smycke som lyfter din personliga stil.

Gå till Astrid & Agnes

Fakta & kontaktuppgifter för Astrid & Agnes

Hemsida:

Adress:
Cavaxo Design AB
Värnamovägen 4
432 32 Varberg

Telefon: 0340 - 150 03

E-post: info@astrid-agnes.com

Organisationsnummer: 556709-8073
Omsättning: 6.8 miljoner kronor
Antal anställda: 3

Gå till Astrid & Agnes