Toppmeny

Burkhardt & Bischoff

Sammanfattning

Burkhardt & BischoffBurkhardt & Bischoff har varit verksamma i mer än 60 år. Företaget har ett eget produktionsteam som tar fram företagets produkter.

Den egna tilltron till företagets personal och vision har visat sig vara ett vinnande koncept och företaget har återförsäljare över hela världen.

Burkhardt & Bischoffs tre smyckeskollektioner – bbBasic, bbSense och bbLux

Burkhardt & Bischoff har delat in sina smycken i tre olika kategorier, bbBasic, bbSense och bbLux. Detta för att kunna tillfredställa alla typer av kunder och återförsäljare. Att ha distinkta kollektioner underlättar företagets etablering och försäljning, samt gör att du som kund snabbt hittar din typ av smycken.

Burkhardt & Bischoff har insett värdet i att smycken kan förstärka människors individuella stil och uttryck. Deras produkter varierar när det kommer till material och design, detta för att passa den kundkrets som föredrar klassiska smycken men också köpare som lockas av okonventionellt utformade smycken.

Burkhardt & Bischoffs tre olika kollektioner är specialkonstruerade för en viss typ av kunder och återförsäljare.

bbBasic

bbBasic riktar sig till kostnadsmedvetna köpare som ändå önskar sig gedigna och vackra smycken. Produkterna i denna kategori är tidlösa och eleganta men tummar inte för den sakens skull på kvaliteten.

bbSense

bbSense är nästa linje i raden och inom denna kategori finner du ett brett sortiment av smycken som kombinerar internationella trender med företagets karaktäristiska design. De allra bästa materialen och det bästa hantverket, garanterar kreativa former och färger.

bbLux

Endast det bästa är gott nog för kollektionen vid namn bbLux. Detta är den sista kollektionen och även den mest exklusiva, som vänder sig till köpare som gärna lägger större summor på smycken tillverkade av ädelstenar och ädla metaller.

Burkhardt & Bischoffs målgrupp

Alla kan bära smycken från Burkhardt & Bischoff tack vare deras smarta indelning av sina produkter. Företaget täcker in alla typer av kunder och kan koncentrera sig på att ta fram smycken som passar de olika kollektionerna och kunderna.

Överlag är formspråket relativt klassiskt och material som vitguld, rödguld, diamanter, pärlor och kristaller syns ofta i Burkhardt & Bischoffs smycken. Att företaget värnar om kvaliteten råder det ingen tvekan om.

Att köpa smycken från Burkhardt & Bischoff kan ses som en ren investering då smyckena aldrig kommer att bli omoderna. Den tidlösa känslan och elegansen är överhängande för alla Burkhardt & Bischoffs smycken och du kommer inte att bli besviken.

Ta del av smyckena från Burkhardt & Bischoff om du är ute efter klassiska ringar, örhängen och halsband av hög kvalitet som fungerar år ut och år in.

Gå till Burkhardt & Bischoff

Fakta & kontaktuppgifter för Burkhardt & Bischoff

Hemsida:

Adress:
Burkhardt und Bischoff GmbH & Co.
Birkenfelder Straße 1
752 10 Keltern
Germany

Telefon: +4972367050

E-post: info@bb-schmuck.de

Butiker som saluför smycken från Burkhardt & Bischoff

Gå till Burkhardt & Bischoff