Toppmeny

Flemming Uziel – The Circles Of Love

Sammanfattning

Flemming Uziel logotypFöretaget Flemming Uziel står bakom ringkonceptet The Circles Of Love (TCOL).

Varumärket The Circles Of Love signerat Flemming Uziel finns att köpa hos mer än 700 återförsäljare.

Sedan 1964 har Flemming Uziel varit verksam i smyckesindustrin och företaget hävdar att mer än två miljoner personer har förlovat sig eller ingått äktenskap med deras vigselringar som bevis.

Företaget har lång erfarenhet rörande tillverkning av ringar och erbjuder ett gediget sortiment av just vigsel- och förlovningsringar.

Bredaste utbudet av vigselringar i Sverige

Flemming Uziel har cirka 13 olika kollektioner av ringar och har därmed det bredaste utbudet i Sverige när det kommer till ringar lämpade för förlovning eller vigsel. Tack vare det breda utbudet finns det ringar för alla smaker och plånböcker.

Flexibilitet är ett ledord som Flemming Uziel arbetar efter och eftersträvar efter i mötet med sina kunder. Oavsett vilken ring du fastar för kan du alltid själv välja material, bredd, höjd och antal ädelstenar för din utvalda ring.

Ringarna tillverkas i Europa och modegraden och trendriktigheten är hög då det ständigt tillkommer nya kollektioner. Det finns ringar i titan, silver, palladium, platinastål samt alla tänkbara guldfärger.

Ringkonceptet The Circles Of Love

Ringkonceptet The Circles Of Love är mycket populärt och företaget gör det enkelt för dig som kund att hitta rätt ring. De många kollektionerna täcker in de flesta designaspekter och prisklasser och presenterar förlovnings- och vigselringar som är allt ifrån stilrena och enkla till väldigt avancerade.

Vet du inte vilken typ av vigselring eller förlovningsring du vill ha kan The Circles Of Love ge dig inspiration och leda dig fram till rätt beslut. Att ta del av ett stort ringsortiment på ett och samma ställe, gör det lättare för dig att snabbt hitta rätt ring till din stora dag och som du sedan ska bära med stolthet under resten av ditt liv.

Azuro, Fantasy, Selective, Stella Signo och Tradition

The Circles Of Love är ringar för dig som själv vill bestämma hur din vigsel- eller förlovningsring ska se ut, in i minsta detalj. Varumärket passar även för dig som hellre har flera förutbestämda varianter att välja mellan. Flemming Uziels kollektioner spänner över ett brett spektra och har namn som Azuro, Fantasy, Selective, Stella Signo och Tradition.

Namnen på kollektionerna matchar också innehållet och hjälper dig som potentiell kund att snabbare hitta din typ av ring. Lekfulla och moderna ringar blandas med enkla och minimalistiska varianter. Så den som söker en slät och klassisk guldring kan med säkerhet finna en sådan hos Flemming Uziel, likväl han eller hon som är på jakt efter en ring som är tillverkad av fler material eller en variant som har många ädelstenar.

Gå till Flemming Uziel

Fakta & kontaktuppgifter för Flemming Uziel

Hemsida:

E-post: info@tcol.se

Butiker som saluför smycken från Flemming Uziel

Gå till Flemming Uziel