Toppmeny

HAND of Sweden

Sammanfattning

HAND Of Sweden logotyp1995 startade Charlotte Henriksson sin allra första guldsmedsbutik och ateljé i Borås, och 2005 lanserades varumärket HAND of Sweden.

Smyckena formges och designas av Henriksson och distribueras och marknadsförs sedan av Idéguld AB.

Smycken återfinns i över 25 olika butiker runt om i Sverige. Varumärket tillhandahåller unika och lekfulla smycken som passar både för vardag och för fest.

HAND of Swedens genombrott – Vigsel- & förlovningsringar

Vigselringar från HAND of Sweden

HAND of Sweden fick ett genombrott med en kollektion speciellt inriktad på vigsel- och förlovningsringar och har idag ett stort sortiment av just den typen av ringar. Ringarna har olika bredd och utseende men går att kombinera med varandra i all oändlighet.

Serien som riktar sig till vigsel och förlovning består endast av olika ringar där samtliga har en behaglig tyngd och pryds av olika vackra detaljer. För dessa ringar kan man beställa en egenvald gravyr.

Du kan också påverka hur du vill att utsmyckning med ädelstenarna ska se ut samt vilket material och guldfärg du önskar för din ring. Hjärtslipade diamanter och rubiner är populära i vigselserien.

Smyckeskollektionen Family by HAND – Namnsmycken

Family by HAND - Namnsmycken från HAND of Sweden

En annan smyckeskollektion som fått ett stort positivt genomslag är deras namnsmycken som kallas för Family by HAND. Smycken inom denna serie graveras med namn på personer som står en nära och räknas som familj.

Inom denna kollektion kan du framförallt välja mellan olika typer av ringar och halsband i rödguld och vitguld, med eller utan briljanter. Ringarna i serien Family finns i olika storlekar och går även att använda som ett armband eller ett halsband med hjälp av en enkel kedja.

Smyckeskollektionen Skyddsänglar

HAND of Sweden - Skyddsänglar

Smyckeskategorin som kallas för Skyddsänglar erbjuder hängen, ringar och berlocker som alla pryds av en ängel i guld eller silver. Kollektionen skapades till minne av en mentor och nära vän till grundaren Henriksson och kollektionen syftar till att ge användaren trygghet, tröst och själsligt skydd.

Samtliga smycken tillverkas i Sverige och produkterna syftar till att förmedla en lustfylld känsla till livet och användaren ska kunna titta på sitt smycke dagligen och påminnas om de han eller hon älskar.

Smycken för dig som är familjekär

HAND of Sweden är smycken för dig som är familjekär och gillar enkla smycken med personliga detaljer. Du som gillar idén med en kombination av olika metaller och material i ett och samma smycke hittar snabbt många vackra alternativ hos HAND of Sweden.

Stilen är enhetlig rörande HAND of Sweden och samtliga smycken passar mycket bra ihop oavsett vilken kollektion de härstammar från. Materialkombinationen guld och silver är vanligt förekommande för många smycken. Mer innovativa material som akrylglas förekommer också inom vissa kollektioner.

Gå till HAND of Sweden

Fakta & kontaktuppgifter för HAND of Sweden

Hemsida:

Adress:
Web & Smide i Borås AB
Fabriksgatan 10
503 38 Borås

Telefon: 033 - 41 06 42

E-post: info@handsweden.se

Organisationsnummer: 556507-7293
Omsättning: 14 miljoner kronor
Antal anställda: 7

Gå till HAND of Sweden