Toppmeny

Isabella Löwengrip & VJ since 1890

Sammanfattning

Isabella Löwengrip & VJ Since 1890Bloggerskan Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella, har tagit fram en linje med smycken tillsammans med företaget VJ since 1890.

Den första kollektionen, vid namn VJ since 1890 by IL, lanserade hösten 2012 och bestod av två delar med smycken, en exklusiv del anpassad till fester och högtider och en mer vardagsanpassad del.

VJ since 1890

Samarbetsföretaget VJ since 1890 har över 120 års erfarenhet av smyckestillverkning sedan 1890, då Victor Janson grundade bolaget i bruksorten Lindesberg, vilket vurmar för produkter av hög kvalitet. Klassiska former blandas med lite ovanligare material och stenar.

Material och stil i Isabella Löwengrips smyckeskollektion

Smyckena som Blondinbella designat är klassiska, feminina och romantiska. Kollektionen innehåller cirka 60 produkter, vänder sig främst till kvinnor och bjuder på allt från armband, ringar, örhängen till halsband. Vad sägs om droppformade örhängen med starkt rosa kristaller?

Många smycken pryds av glittriga stenar i klara färger, synonymt med glamour och exklusivitet och en lyxigare vardag. Sterlingsilver, mässing och klassiskt skurna halvädelstenar är de dominerande materialen i kollektionerna. Hon uttrycker i sin blogg att hon skulle vilja designa vigsel- och förlovningsringar samt smycken infattade ädelstenar och andra exklusivare material.

Smycken designade av Blondinbella har karaktär men för även tankarna till tidlösa föregångare. Man känner igen sig i kollektionen men kan ändå bli glatt överraskad. Produkterna passar personer som föredrar eleganta och klassiska smycken men inte har något emot ovanliga färger och materialkombinationer.

Smyckena gör dig inte besviken om du uppskattar glitter och glamour. Men även om kollektionen drar åt det festligare hållet går smyckena bra att använda till vardags.

Se över produkterna från Blondinbella om du söker ett klassiskt smycke med en lyxig och feminin känsla, till dig själv eller någon du tycker om.

Utbud och återförsäljare

Utbudet är relativt stort och vissa örhängen och halsband finns i flera färger så att du kan välja din favorit. Den lyxiga känslan är genomgående i kollektionerna och uppnås trots att smyckena inte är tillverkade av de allra dyraste materialen.

Blondinbellas smycken finns hos mer än 50 återförsäljare runt om i Sverige, bland annat hos onlinebutikerna Sobling, Bubbleroom och Boozt.com samt hos butikskedjan Smycka.

Prisnivå

Att förhöja en alldaglig utstyrsel med ett par festliga örhängen eller en riktigt pampig ring kan kännas kul och nyskapande. Priserna varierar en hel del men överstiger sällan tusenlappen. Det finns garanterat smycken som passar alla smaker och plånböcker från Blondinbella.

Viktiga händelser i Isabella Löwengrips historia

I februari 2013 uttryckte fashionistan och världsstjärnan Rihanna visat sitt gillande för smyckena via appen Instagram, något som gav kollektionen extra mycket uppmärksamhet och ledde till fler intresserade återförsäljare. I framtiden kan det hända att Blondinbella designar ytterligare smyckeskollektioner.

Gå till VJ since 1890 by IL

Fakta & kontaktuppgifter för VJ since 1890 by IL

Hemsida:

Adress:
VJ since 1890
Box 4070
102 62 Stockholm

Telefon: 08 - 720 09 20

E-post: info@guldinvest.se

Organisationsnummer: 556737-4037
Omsättning: 196 miljoner kronor
Antal anställda: 5

Butiker som saluför smycken från VJ since 1890 by IL

Gå till VJ since 1890 by IL