Toppmeny

Jarl Sandin

Sammanfattning

Jarl Sandin logotypI centrala Göteborg ligger företaget och guldsmedsbutiken Jarl Sandin.

Företaget grundades 1988 av mannen Jarl Sandin som än idag är verksam inom företaget.

Idag driver Sandins tre söner företaget som har över 30 anställda.

Specialdesignade smycken & klockor

Jarl Sandin har en bred verksamhet då de både saluför andra tillverkares smycken och klockor men även designar egna produkter.

Inom företaget finns det urmakare och juvelerare som kan skapa specialdesignade smycken och klockor samt utföra avancerade reparationer och designa om äldre smycken.

De värdeord som genomsyrar företaget är kvalitet och kreativitet. Att företaget har satsat på att anställa duktiga guldsmeder och urmakare som kan förverkliga kunders önskemål och skapa egendesignade smycken ger företaget en unik ståndpunkt på marknaden.

Jarl Sandin brinner för smycken och klockor som är personliga och erbjuder även personliga utprovningar. Hos Jarl Sandin kan man med andra ord beställa exempelvis en vigselring som är designad efter ditt eget tycke och smak.

Att få en ring som är helt unik, handgjord och inte bärs av någon annan kan kännas mycket speciellt och förstärka den högtidliga och kärleksfulla känsla som många eftersträvar vid ett giftermål.

Fysisk butik och webbutik

Jarl Sandin säljer smycken dels i den fysiska butiken i Göteborg men även via en välsorterad webbutik. Sortimentet känns exklusivt, trendigt och tidlöst. Här finns det garanterat något som passar alla oavsett om man är på jakt efter ett diskret smycke eller något mer färgstarkt och uppseendeväckande.

Jarl Sandin är återförsäljare av en rad kända varumärken inom smyckesindustrin, så som Efva AttlingThomas SaboOle Lynggaard och Georg Jensen samt erbjuder även ett stort sortiment av klockor från populära märken som Breitling, Omega, Hermes, Tagheuer och Tissot.

Jarl Sandin är den perfekta butiken och återförsäljaren för dig som söker eleganta smycken av hög kvalitet som är trendriktiga. Drömmer du om en egendesignad ring kan Jarl Sandin förverkliga din dröm. Guldsmederna utför juvel- och fattningsarbeten i högklassiga material som silver, vitguld, rödguld, platina samt ädelstenar.

Butiksvisningar vid lansering av nya kollektioner

Då tillverkare lanserar nya kollektioner bjuder företaget ibland in allmänheten för en så kallad butiksvisning. Designern kanske är på plats och presenterar den nya kollektionen och besökarna får uppleva och prova de nya smyckena eller klockorna på plats.

Övriga produkter som säljs av Jarl Sandin

Förutom smycken och klockor saluför också Jarl Sandin presenter som passar vid dop, förlovningar, födelsedagar och vigslar samt olika produkter för hemmet. Silverbestick, dopskedar, vaser, skålar, fat, ljusstakar och vinkaraffer presenteras sida vid sida med de exklusiva smyckena i webbshopen.

Gå till Jarl Sandin

Fakta & kontaktuppgifter för Jarl Sandin

Hemsida:

Adress:
Jarl Sandin Ur & Guld AB
Kungsgatan 67
411 08 Göteborg

Telefon: 031 - 10 59 00

E-post: info@jarlsandin.se

Organisationsnummer: 556285-0700
Omsättning: 59 miljoner kronor
Antal anställda: 33

Gå till Jarl Sandin