Toppmeny

Story by Kranz & Ziegler

Sammanfattning

Kranz & Ziegler logotypDet danska varumärket Kranz & Ziegler har slagit igenom med buller och bång både i Sverige och utomlands, framförallt med deras kollektion Story by Kranz & Ziegler.

Företaget har över 100 återförsäljare runt om i vårt avlånga land men har även introducerat sitt koncept i länder som Australien, Kanada, Tyskland, Polen, Spanien, USA och Storbritannien.

Story by Kranz & Ziegler – Berlockarmband

Kranz & Ziegler fokuserar på att producera berlockarmband. Företaget erbjuder ett brett utbud av så kallade startarmband och berlocker samt halsband och ringar.

När företaget lanserades fanns ett sortiment av cirka 80 olika berlocker, i takt med att företaget växt kan du nu välja mellan mer än 200 berlocker. En och samma berlock presenteras ofta i både silver, guld och svart rodium, så att du kan välja den som bäst passar ditt armband och din design.

Kranz & Zieglers version av det klassiska berlockarmbandet är en riktigt hit runt om i världen, och det stora utbudet av berlocker gör att alla kan skapa sitt eget alldeles unika armband.

Tack vare de många valmöjligheterna blir armbanden både personliga och unika. Namnet Story är verkligen passande då alla armband berättar och symboliserar en unik historia.

Kranz & Ziegler lanserar ständigt nya startarmband och berlocker. Senaste nytt är startarmband som utgörs av en enkel stålkedja pläterad med silver eller guld.

Startarmbandet

Startarmbanden utgörs av flertal läderremmar eller enklare kedjor och på dessa armband kan användaren sedan fästa olika berlocker. Berlockerna är avtagbara och du tillåts designa ditt berlockarmband precis som du önskar.

Startarmbandet utgör själva basen och det finns många olika färger och material att välja mellan. Färgat skinn, lammskinn, ormskinn, silver, guld och stål är bara några typer av material som ett startarmband kan vara tillverkat av. Samtliga armband öppnas och stängs med ett magnetlås.

Ett startarmband från Story by Kranz & Ziegler är en uppskattad present då mottagaren själv tillåts färdigställa armbandet, samt önska sig nya berlocker vid framtida högtider.

Praktiskt och kraftfullt magnetlås

Det praktiska magnetlåset gör att alla armband enkelt går att ta av och sätta på. Du behöver inte be någon om hjälp när du vill bära ditt Story armband och heller inte känna dig orolig att låset går upp då magneten är väldigt kraftfull.

Övriga smycken från Kranz & Ziegler

Kranz & Ziegler skapar även smycken som inte kräver någon insats från användaren. Färdiga ringar och halsband finns det gott om men det är tydligt att det är berlockarmbanden och valfriheten som står i fokus hos Kranz & Ziegler.

Material

Armbanden och berlockerna från Kranz & Ziegler håller en hög kvalitet, och ädla metaller som sterlingsilver och ädelstenar som ametister, kvarts, onyx, pärlor och zirkonium används gärna. Samtliga berlocker tillverkas uteslutande av sterlingsilver som pläteras med 14 karat guld eller svart rodium.

Gå till Kranz & Ziegler

Fakta & kontaktuppgifter för Kranz & Ziegler

Hemsida:


Butiker som saluför smycken från Kranz & Ziegler

Gå till Kranz & Ziegler