Toppmeny

PANDORA Jewelry

Sammanfattning

PANDORA logotypSmyckesvarumärket PANDORA Jewelry grundades 1982 i Danmark, men är idag ett internationellt företag som sysselsätter över 7 300 personer.

PANDORAs huvudkontor finner du i Köpenhamn men smyckena tillverkas främst i Thailand, där mer än 4000 personer arbetar med produktionen.

Smycken säljs av fler än 10 000 återförsäljare i över 70 länder. Varumärket har dessutom omkring 900 konceptbutiker världen över.

2012 deklarerade PANDORA en omsättning på totalt 6,7 miljarder danska kronor.

Formgivning, stil & målgrupp

PANDORAs uttalade mål med sina smycken är att ge kvinnor världen över tillgång till smycken som är handtillverkade, genuina, moderna och högkvalitativa till ett lågt pris.

Företaget vill inspirera kvinnor att uttrycka och förstärka sin personlighet och berätta sina unika livshistorier med hjälp av smyckena. PANDORAs framgång beror till stor del på deras modernisering av det klassiska berlockarmbandet.

PANDORAs smyckessortiment

I PANDORAs sortiment finns mer än 600 personliga och fantasifulla berlocker att välja och samla på.

Berlocker

PANDORA berlocker

Berlockerna tillverkas av sterlingsilver och 14 karat guld, och tack vare det enorma berlockutbudet ges användaren full frihet att skapa ett armband som är personligt och kanske representerar signifikanta personer, stunder eller händelser i användarens liv.

Du kan själv designa hela ditt armband. Utbudet av grundarmband och mellanled, som fungerar som avskiljare mellan de olika berlockerna, är enormt. På företagets webbsida kan man skapa ett virtuellt armband och testa sig fram till de kombinationer man gillar bäst.

Personliga klockor

PANDORA klockor

Även klockor går att bygga upp från grunden genom att du väljer bland olika modeller av armband, urkassa och boettringar. PANDORA Jewelry tillverkar även produkter som är färdiga och inte kräver någon anpassning från köparen, men det är tydligt att kombinationsmöjligheterna och det individuella valet står i fokus.

Övriga smycken – Ringar, örhängen, halsband, m.m.

PANDORA smycken - Ringar & örhängen

Är du inte intresserad av berlockarmband eller klockor erbjuder PANDORA även ringar, örhängen, halsband, hängen och klockor.

PANDORA är en smart present då den man ger smycket till själv kan fortsätta bygga på det. Är du en person som älskar att plocka ihop din egen sallad eller kanske sy och pyssla i hemmet är PANDORA ett varumärke som kommer att passa dig perfekt.

Material i PANDORAs smycken

Ädelstenar, sterlingsilver och 14 karat guld finns det gott om även för de övriga smycken och den egenhändiga designen återkommer i många fall även för de övriga produkterna. Förutom berlockarmband kan du designa din egen klocka, ditt halsband eller din ring.

Du kan exempelvis välja typ av hänge samt halskedja och på sätt sätta ihop ditt eget halsband. Hängena kan du sedan variera, för att halsbandet ska passa för olika tillfällen, allt från vardag till fest.

PANDORA smycken - Halsband, örhängen & berlocker

Gå till Pandora Jewelry

Fakta & kontaktuppgifter för Pandora Jewelry

Hemsida:

Adress:
PANDORA A/S
Hovedvejen 2
2600 Glostrup, Denmark

Telefon: +4536730690

E-post: nordicsales@pandora.net
Omsättning: 6700 miljoner kronor
Antal anställda: 7300

Butiker som saluför smycken från Pandora Jewelry

Gå till Pandora Jewelry