Toppmeny

SNÖ of Sweden

Sammanfattning

SNÖ of Sweden logotypLena Jonsson Näslund är smyckesdesigner och grundare av det svenska varumärket SNÖ of Sweden.

Företaget startades 2002 och är familjeägt med huvudkontor och lager i Östersund i norra Sverige. Produkterna tillverkas i Asien men utformningen görs av företagets svenska designteam.

SNÖ of Swedens formspråk & stil

Att Snö of Sweden är ett av de största svenska varumärkena inom smycken är ingen slump. Designen tilltalar både den skandinaviske konsumenten men även människor från andra länder som kan uppleva de svenska smyckena som exotiska och tilltalande.

Formspråket är enkelt och designen omfattar gärna naturmaterial som pärlor, läder, glas, tyg och kristall.

Smyckeskollektioner från SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden smyckeskollektion våren 2014 - Small Card

Varje år utkommer SNÖ of Sweden med hela fyra kollektioner så det finns ständigt nya smycken i sortimentet. Den skandinaviska känslan och naturmaterialen återkommer i designen för samtliga armband, örhängen, ringar och halsband. Smyckena har ofta ett överkomligt pris och i sortimentet finns det garanterat en bra present till någon du tycker om eller till dig själv.

Många olika färger

Många av smyckena tillverkas i flera olika färger. Hittar du ett par örhängen som tilltalar dig kan du ofta välja mellan ett flertal olika färger för samma modell. Praktiskt om du hittar en favorit och vill utöka din samling med fler färger. De många färgvalen gäller även för vissa armband och halsband.

SNÖ of Sweden smyckeskollektion våren 2014 - Elizabeth

Har du en favoritfärg kan du med största säkerhet hitta alla typer av smycken i just den färgen. Inför högtider som exempelvis jul och nyår presenterar SNÖ of Sweden smycken som passar speciellt bra för dessa tillfällen. Smycken speglar årstidens färger och den festliga känslan och gör det enkelt för dig att hitta ett smycke som förhöjer dina utvalda festkläder.

Målgrupper för SNÖ of Swedens smycken

SNÖ of Sweden passar personer som är modemedvetna och ofta varierar sina smycken och tycker om att ha många olika alternativ. Smycken går lätt att kombinera då de talar samma språk och matchar varandra rent konstruktionsmässigt. Har du en förkärlek för skandinavisk design, naturmaterial samt uppskattar ett trendigt utbud och många valmöjligheter, är SNÖ of Sweden ett varumärke som är som gjort för just dig.

Smycken från SNÖ of Sweden är enkla men ändå lyxiga och passar kvinnor och män i alla åldrar.

Smyckesmaterial

I det klassiska sortimentet finner du många halsband med enbart sötvattenspärlor samt armband och ringar av rostfritt stål som pryds av glänsande kristaller. Det enkla formspråket främjar de vackra stenarna och materialen och låter dem stå i centrum.

SNÖ of Sweden smyckeskollektion våren 2014 - Riva

Gå till Snö of Sweden

Fakta & kontaktuppgifter för Snö of Sweden

Hemsida:

Adress:
SNÖ of Sweden
Regementsgatan 23
831 41 Östersund

Telefon: 063 - 12 01 41

E-post: info@snoofsweden.com

Butiker som saluför smycken från Snö of Sweden

Gå till Snö of Sweden