Bubbleroom onlinebutik

Bubbleroom är en av Skandinaviens största onlinebutiker och har ett brett modesortiment med allt från kläder och skor till smycken.

Företaget startades av entreprenören Svante Tegnér 2005 som en liten exklusiv nätshop för dyra märkeskläder och 2008 utökade dom sitt sortiment till en bredare och mer interaktiv modesajt. Idag utgör Bubbleroom en del av Halénsgruppen.

Deras affärsidé är:

Att ständigt ha ett varierande och brett utbud som ständigt är aktuellt, med fokus på att kunna erbjuda de produkterna du vill ha när du vill vara riktigt snygg.

Bubbleroom erbjuder ett stort sortiment med kläder, skor, accessoarer och smycken i alla prisklasser som budget, medelpris och lyx. Nya produkter lanseras varje dag i deras butik.

När den fysiska tidningen Bubbleroom magazine lanserades 2009 var det den första modetidning inom e-handel som även säljs i fysiska butiker.

Viktiga händelser i Bubblerooms historia

  • 2005 – Svante Tegnér startar Bubbleroom som en webbshop med dyra märkeskläder.
  • 2008 – Nya Bubbleroom lanseras och innehåller förutom webbshoppen även en bloggportal, ett community och en vintageavdelning. Samma år lanserar bloggaren Blondinbella, eller Isabella Löwengrip som hon heter, sitt klädmärke ”Classified”.
  • 2009 – Första numret av den fysiska tidningen Bubbleroom magazin ser dagens ljus.
  • 2010 – Bubbleroom öppnar i Finland och Danmark och blir samma år nominerad till top 100 bästa webbshop.
  • 2011 – Öppnar de försäljning även i Norge och EU. De får även utmärkelsen bästa webbshop från tidningen Internet World.
  • 2012 – Nylansering av tidningen B Magazine.
  • 2013 – Kollektionen ”Make Way” lanseras.

Produkter från Bubbleroom


Visa alla produkter från Bubbleroom »

Leave your comment