Cocoo.se grundades 2005 av Coco Jacoel-Robertson och har specialiserat sig på import av nickelfria smycken från världens alla hörn som är personliga i både form och antal.

Deras affärsidé är att kunna erbjuda det absolut senaste av unika, snygga och personliga smycken som inte går att hitta var som helst.

Trendiga smycken för yngre trendmedvetna tjejer

Smyckena bärs gärna av yngre trendmedvetna tjejer.  Några kända modebloggare som har Cocoos smycken bland sina favoriter är Kenza, Frida Fahrman och Foki. Foki har dessutom stått som modell för deras smycken.

För att smyckessortimentet ska kännas aktuellt, trendigt och spännande både designar Coco Jacoel-Robertson sina egna smyckeskollektioner och handplockar smycken från många olika leverantörer över hela världen efter sin personliga smak.

På Cocoo hittar du allt från trendiga ringar, halsband och armband du kan använda till vardags och på jobbet till mer festliga och extravaganta smycken att bära när det är fest.

Import utan mellanhänder ger hög kvalitet till låga priser

Tack vare låga omkostnader och utan mellanhänder importerar Cocoo.se direkt från fabrikanter till slutkund och kan därför erbjuda nickelfria varor med hög kvalitet och design till låga priser.

Produkter från Cocoo


Visa alla produkter från Cocoo »

Leave your comment