Lou Lou smycken onlinebutikLou Lou lanserades 2006 och deras smycken finns idag i butiker över hela Sverige och även i Finland. De arbetar med egen design och prioriterar kvalitet i de material de använder.

Företaget säljer alla möjliga typer av smycken online, som egendesignade, handgjorda smycken och importerade smycken, allt från armband, halsband och ringar till mobilsmycken och lädersmycken i flera olika prisklasser.

Lou Lou har även gravyrsmycken och skickar halsband, armband och örhängen i fina organzapåsar, varsamt inlindade i silkespapper med fri frakt.

Ökad efterfrågan resulterade i webbutik

Efter ökad efterfrågan på Lou Lous produkter och som ett led i marknadsföringen av deras varumärke startade de sin onlinebutik. Lou Lou står idag själva för en stor del av tillverkningen. Den del av tillverkningen som sker utanför deras ateljé ser de till att vara etisk korrekt.

Sin första egna fysiska butik öppnade de 1 juli 2009 på Stora Nygatan 46 i Gamla Stan, Stockholm. De lämnade butiken 1 mars 2010 för att fokusera på webbshoppen och servicen till deras återförsäljare.

Lou Lous smyckeskollektion har väckt stor uppmärksamhet

Lou Lous smyckeskollektion har väckt stor uppmärksamhet i Sverige, Norden och Frankrike. Med en smakfull kombination av mode, stil och kvalitet har Lou Lou tagit fram en serie armband som kan bäras såväl till vardags som till fest

Leave your comment