NiceBeauty.com onlinebutikHos Lou Lou hittar du ett stort urval av mer än 10 000 lyxartiklar. Förutom smycken som halsband, armband, örhängen och ringar har de ett brett sortiment med allt från makeup, hudvård, hårvård och accessoarer.

NiceBeauty.com försöker hela tiden att förnya sig med nya serier av smycken, accessoarer, hårvårdsprodukter, hudvård, parfymer och makeup för att erbjuda ett så brett sortiment som möjligt. De arbetar ständigt på att få det bästa urvalet av produkter så att du enkelt kan hitta just din favoritprodukt.

NiceBeauty.com har fått ganska bra betyg hos TrustPilot med ett genomsnitt på 7.4/10, men det baseras bara på två röster, något som gör det svårt att avgöra vad deras kunder verkligen tycker. Här följer några positiva utlåtanden av NiceBeauty.com:

Bra pris, snabb leverans och utmärk service!!

Hade det inte varit för krångel med att få det på faktura så hade det varit full pott i poängen. Mina mail blev besvarade direkt och jag fick hem allt efter bara 2 dagar. Riktig bra! Kommer definitivt att handla mer härifrån.

Perfekt

Inga problem. Snabb leverans. bra priser

Leave your comment