Smycca onlinebutikSmycca, inte att förväxla med smyckeskedjan Smycka, är en smyckesbutik online som lanserades 2008 av MisterBling AB.

Det har inte varit helt enkelt att hitta kundrecensioner om Smycca, men enligt kundrecensioner på TrustPilot har moderföretaget MisterBling.se fått blandad kritik, något som det finns anledning att även applicera på Smycca.

Superservice och produkter
Jag har vid 5 tillfällen sedan 2009 handlat hos Misterbling. Har alltid fått snabba leveranser och produkter jag varit väldigt nöjd med. Dock en produkt som jag inte tyckte passade just mig har jag skickat i retur. Skickade med Rekommenderad post som jag vart rådgiven att göra när jag gjorde returanmälan. 2 dagar senare hade jag återbetalningen på mitt konto. Även deras kundtjänst är outstanding. Ställe härom kvällen en fråga via e-post kl.21 om ett smycke och fick svar 15 minuter senare 🙂

Noll stjärnor ”VARNING”
Totalt oseriöst bluff företag,skickade tillbaka mina varor som för övrigt var ett skämt.(halsband som blivit spray målade.) Två veckor senare får jag ett påminnelse krav att jag ej har betalat min varor som jag skickade tillbaka omedelbart. Dom påstår att dom inte mottagit något retur trots att jag gjorde som dom skrev på sin hemsida och anmälde detta,fick ett retur nr.mm Nu vet dom ingenting men jag ska betala dom för varor som dom skickar vidare till nästa stackars torsk. FÖR ,skriv till alla o allt om detta Oseriösa företag.

Det som talar till deras nackdel är avsaknad av supporttelefonnummer. De påstår att de svarar på e-post alla dagar året om, mellan 07.00 till 22.00 och senast inom några timmar, men för de som föredrar telefon som kommunikationsmedel är detta förstås en svaghet.

Leave your comment