Boozt.com onlinebutikBoozt.com är en heltäckande modebutik på nätet som även har ett stort antal smycken från många kända varumärken som Bud to Rose, Pilgrim, VJ since 1890, Friis & Company, m.fl.

Onlinebutiken har bra funktioner med vilka du snabbt kan filtrera ut det du är intresserad av.

Vad säger tidigare kunder om Boozt.com

Boozt.com har 9 av 10 i betyg från kunder på Trustpilot med över 13000 kundbetyg vilket måste anses vara ett väldigt bra betyg.

Det genomgåend temat i betygen är att det är mycket enkelt att handla, snabb leverans och bra service.

Här är en kommentar på ett positivt betyg (5/5):

Fina kläder som kommer snabbt

Jag tycker om att sitta hemma när det passar mig och se vad jag behöver i lugn
och ro. Kläderna kommer snabbt för oftast vill jag ha det till något speciellt tillfälle

Följande är en kund som gett ett medelmåtta betyg (3/5):

Inga kläder men..

Jag handlade på rea hos Boozt – bra kläder/skor till bra priser och allt passade. Tyvärr dras omdömet ner av leveranstiden – man säger 1 -2 dagar men det tog 8-9. Man ville ha kopia på legitimation vilket jag mailade direkt – sen tog det 3-4 dagar innan man bekräftade att man tagit emot legkopian och ytterligare 2 innan man skickade varorna.

Trovärdigheten dras ner ytterligare av att jag fick ett mail med tidsbegränsat erbjudande med 10 % extra rabatt även på reavaror – när jag kollade priserna mot det jag beställt tidigare hade man höjt priserna nästan lika mycket först och det känns allt annat än seriöst!

Kundbetyg på Trustpilot angående Boozt.comDet var svårt att hitta några svenska kunder som gett bottenbetyg. De flesta betygen med 1/5 var utländska, men vi kunde till slut hitta ett kundomdömme med 1/5 på Truspilot, och det lydde så här:

Luras ang. rabatter

Fick en rabattkod efter att ha handlat i december och som jag sedan använde! Vid beställningen/kassan finns en rad där 100 kr dragits av från totalbeloppet men sedan får man ännu ett mail och där har man efteråt delat procentuellt mellan varorna.

Om/när man sedan måste returnera en/flera utav varorna så får man bara ngr kronor kvar. Den utlovade rabattkoden med 100 kr ska som det görs i början vid kassa och orderbek. via mail dras från beloppet och inte fördelas! Detta är verkligen och luras och sedan smyger Boozt åt sig rabatten om det är ngn/ngr av varorna som inte passades, det spelar ingen roll att man fortfarande handlat för många tusen kr!

Så dåligt, såå besviken!

På ovanstående bottenbetyg svarade Boozt.com så här:

Hej Susanne,

Tack för du tog dig tid att lämna feedback och ett omdöme om oss.

Beklagar din besvikelse över detta, din rabatt kommer dock att prisjusteras trots din retur så att du erhåller rätt rabattering på de varor du behåller. Tyvärr är vårt system uppbyggt på det sättet att det räknar ut alla rabatter procentuellt över alla varor. Vi kommer att kontakta dig i ett privat mejl angående detta där vi kommer att hjälpa dig ytterligare.

Beklagar ännu en gång och vi hoppas ställa saker tillrätta.

Med vänlig hälsning,
Andreas, Ditt Boozt.com team

Då Boozt.com haft betyget ”Perfekt”, eller 9.0 av 10 i betyg, baserat på över 16000 röster,  samt att Boozt.com snabbt svarar på negativ kritik, kan vi bara konstatera att kunderna över lag är väldigt nöjda med sin köpupplevelse hos Boozt.com och därför kan vi starkt rekommendera dig att köpa från dom.

Produkter från Boozt.com

Det ursprungliga priset var: 249,00 kr.Det nuvarande priset är: 199,20 kr.
Det ursprungliga priset var: 349,00 kr.Det nuvarande priset är: 279,20 kr.
Det ursprungliga priset var: 299,00 kr.Det nuvarande priset är: 299,00 kr.

Visa alla produkter från Boozt.com »

Leave your comment