Watch on Watch onlinebutikWatch On Watch köptes 2013 upp av Hedbergs Guld & Silver och var innan dess en av Nordens största försäljare av exklusiva klockor på nätet upp till 30% billigare än i butik.

Deras ambition var att:

Bli en ledande internationell aktör på klockmarknaden. Dit vill vi komma genom att erbjuda våra kunder ett brett sortiment, utmärkt service och attraktiva priser.

Det är väldigt vanligt att exklusiva klockor, som de som salufördes via Watch on Watch, tillverkas i begränsade serier. Företaget hade byggt upp ett stort kontaktnätverk av samarbetspartners i Europa som gjorde det möjligt för dom att kunna få fram rätt klocka vid rätt tidpunkt.

Alla klockor som såldes via Watch on Watch kom med tillverkarens världsgaranti och de certifikat som levereras vid köp i traditionell butik.

Watch On Watchs affärsidé var att:

Erbjuda våra kunder ett brett sortiment, bra service, låga priser och därtill ett intressant och relevant online-forum för allt som rör klockor.

Watch on Watch & Hedbergs Guld

I april 2013 förvärvade Hedbergs Guld & Silver, Watch On Watch AB.  I och med förvärvet blev Hedbergs Guld & Silver ett av Sveriges största online-aktörer för försäljning av exklusiva klockor och smycken online.

Leave your comment