Watch on Watch onlinebutikWatch On Watch är en av Nordens största försäljare av exklusiva klockor på nätet upp till 30% billigare än i butik.

Deras ambition är att:

Bli en ledande internationell aktör på klockmarknaden. Dit vill vi komma genom att erbjuda våra kunder ett brett sortiment, utmärkt service och attraktiva priser.

Det är väldigt vanligt att exklusiva klockor, som de som saluförs via Watch on Watch, tillverkas i begränsade serier. Företaget har byggt upp ett stort kontaktnätverk av samarbetspartners i Europa som gör det möjligt för dom att kunna få fram rätt klocka vid rätt tidpunkt.

Alla klockor som säljs via Watch on Watch kommer med tillverkarens världsgaranti och de certifikat som levereras vid köp i traditionell butik.

Watch On Watchs affärsidé är att:

Erbjuda våra kunder ett brett sortiment, bra service, låga priser och därtill ett intressant och relevant online-forum för allt som rör klockor.

Watch on Watch & Hedbergs Guld

I april 2013 förvärvade Hedbergs Guld & Silver, Watch On Watch AB.  I och med förvärvet blev Hedbergs Guld & Silver ett av Sveriges största online-aktörer för försäljning av exklusiva klockor och smycken.

Lämna en kommentar