Hedbergs Guld onlinebutikHedbergs Guld grundades 1947 och är Sveriges största smyckesbutik på nätet. Deras motto är:

Lyx och kvalitet till låga priser

Många av deras produkter har en egen design, men dom samarbetar även med ett stort antal kända varumärken, mest inom smycken men även andra produkter som exempelvis klockor, matsilver och presentartiklar.

Inköp med stora volymer ger lägre pris hos Hedbergs Guld

Hedbergs Guld köper direkt från tillverkarna utan fördyrande mellanhänder samt gör stora inköp för att få hög kvalitet till bästa pris.

På Hedbergs Gulds onlinebutik finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter fast till ett lägre pris. Du kan även välja från ett stort utbud av matsilver och presentartiklar.

Diamanterna certifierade enligt Kimberlyprocessen

Deras diamanter är köpta enligt The Kimberly Certification Scheme (KPCS), dvs. de är inte s.k. konfliktdiamanter, eller diamanter som på något sätt är inblandade i konflikter.

Exklusiva klockor från systersajten Watch on Watch

Hedbergs Guld säljer klockor i det billigare till mellansegmentet, men är du intresserad av riktigt exklusiva klockor bör du kolla in deras systersajt Watch on Watch, en av Nordens största försäljare av exklusiva klockor på nätet där du kan hitta klockor från exklusiva tillverkare som exempelvis Breitling, Bulgari, Omega, Rolex, Tissot, TAG Heuer och Patek Philippe, m.fl.

Hedbergs Guld & Watch on Watch

Watch on Watch AB förvärvades av Hedbergs Guld & Silver i april 2013 och de blev därmed ett av Sveriges största online-aktörer för försäljning av exklusiva klockor och smycken.

Produkter från Hedbergs Guld


Visa alla produkter från Hedbergs Guld »

Leave your comment