Zalando onlinebutikZalando är Europas ledande onlinebutik för mode och har över 150 000 produkter från över 1500 internationella designers, men även över 1600 olika smycken från smyckesvarumärken som Dyrberg/Kern, Pilgrim Jewellery och SNÖ of Sweden.

Företaget grundades 2008, kommer ursprungligen från Berlin och omsatte 2012 ca 1,15 miljarder Euro. Största ägaren i Zalando är svenska Kinnevik.

Zalandos affärsidé är att erbjuda en omfattande och spännande shoppingupplevelse inom många olika kategorier som kläder, skor, accessoarer, smycken, heminredning, m.m. för kvinnor, män och barn.

Deras mål är att:

Erbjuda dig ett brett och varierat sortiment av inspirerande och trendiga produkter – Givetvis kombinerat med utmärkt kundservice och fördelarna av en enkel och trygg shoppingupplevelse på nätet.

Zalandos onlinebutik är väldigt överskådlig och enkel att använda med goda möjligheter till att filtrera efter varumärke, pris och färg. Du leds enkelt genom butiken för en bekväm och smidig shoppingtur.

Leveransen är gratis utan något krav på minsta ordervärde. Gratis är även eventuella returer då Zalando förstår att vissa smycken, kläder och skor kan vara svåra att uppskatta passformen på förrän man provat dem.

Leave your comment