Toppmeny

Thomas Sabo

Sammanfattning

Thomas SaboThomas Sabos samlingar är uppdelade i tre olika områden: smycken, klockor och skönhet. De presenterar alltid sina skapelser två gånger om året parallellt med de stora visningarna i Paris, Milano och New York. Alla smycken från Thomas Sabo har en hög kvalitet och finish.

Deras individuella kollektioner är utformade för att komplettera varandra och kan kombineras eller kompletteras enligt önskemål. Som ett resultat av deras oberoende karaktär är alla deras produkter perfekta för festliga evenemang och är naturligtvis snygga som affärsoutfits, men passar även i fritidssammanhang.

Deras smycken förblir alltid en del av din personlighet, oavsett tillfälle.

Gå till Thomas Sabo

Fakta & kontaktuppgifter för Thomas Sabo

Thomas Sabo är ett innovativt och globalt välkänt varumärke baserat i Lauf an der Pegnitz i södra Tyskland. Företaget grundades av Thomas Sabo 1984 och sysselsätter mer än 380 personer i Tyskland och ca 1300 internationellt.

Som en av de ledande leverantörerna av smycken, klockor och skönhet finns företaget i 66 länder på fem kontinenter med drygt 125 fristående butiker och 103 shop-in-shops. Listan över metropolerna med egna butiker varierar från Berlin via Stockholm, Paris, London, Los Angeles, Toronto, Hong Kong till Sydney.

Globalt samarbetar Thomas Sabo även med cirka 3.000 juvelerare samt ledande flygbolag och flygplatser. Under 2009 lanserade Thomas Sabo en egen klockkollektion under namnet Thomas Sabo klockor, och under 2010 sågs bolaget träda in i skönhetssegmentet med Charm Rose produktlinje.

2012 sågs även ytterligare produktnyheter, bland annat den särskilda tilläggskollektionen – med sin slogan ”Skapa dina egna juveler” – som möjliggjorde otaliga kombinationer, samt ”Sweet Diamonds” där Thomas Sabo lanserat en delikat samling som utmärker sig med sin användning av 925 Sterling silver med gult guld och riktiga diamanter.

Under våren och sommaren 2013 presenterade de också 925 sterling silver pläterad med 18k gult guld eller 18k roséguld.

Hemsida:

Adress:
Thomas Sabo GmbH & Co. KG
Martin-Luther-Straße 20
912 07 Lauf, Germany

Antal anställda: 1300

Butiker som saluför smycken från Thomas Sabo

Gå till Thomas Sabo