Toppmeny

Hedbergs Guld

Sammanfattning

Hedbergs Guld onlinebutikHedbergs Guld grundades 1947 och är Sveriges största smyckesbutik på nätet. Deras motto är:

Lyx och kvalitet till låga priser

Många av deras produkter har en egen design, men dom samarbetar även med ett stort antal kända varumärken, mest inom smycken men även andra produkter som exempelvis klockor, matsilver och presentartiklar.

Inköp med stora volymer ger lägre pris hos Hedbergs Guld

Hedbergs Guld köper direkt från tillverkarna utan fördyrande mellanhänder samt gör stora inköp för att få hög kvalitet till bästa pris.

På Hedbergs Gulds onlinebutik finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter fast till ett lägre pris. Du kan även välja från ett stort utbud av matsilver och presentartiklar.

Diamanterna certifierade enligt Kimberlyprocessen

Deras diamanter är köpta enligt The Kimberly Certification Scheme (KPCS), dvs. de är inte s.k. konfliktdiamanter, eller diamanter som på något sätt är inblandade i konflikter.

Exklusiva klockor från systersajten Watch on Watch

Hedbergs Guld säljer klockor i det billigare till mellansegmentet, men är du intresserad av riktigt exklusiva klockor bör du kolla in deras systersajt Watch on Watch, en av Nordens största försäljare av exklusiva klockor på nätet där du kan hitta klockor från exklusiva tillverkare som exempelvis Breitling, Bulgari, Omega, Rolex, Tissot, TAG Heuer och Patek Philippe, m.fl.

Hedbergs Guld & Watch on Watch

Watch on Watch AB förvärvades av Hedbergs Guld & Silver i april 2013 och de blev därmed ett av Sveriges största online-aktörer för försäljning av exklusiva klockor och smycken.

Gå till Hedbergs Guld

Rabattkoder hos Hedbergs Guld

10% rabatt hos Hedbergs Guld

10% rabatt hos Hedbergs Guld

Få 10% rabatt hos Hedbergs Guld genom att använda vår rabattkod. Rabattkoden är giltig t.o.m.  och följande villkor gäller för användande av rabattkoden: Kan inte kombineras med andra rabatter Gäller vid orderbelopp på minst 100 kr  
Läs mer »

Trygghet

Trygg e-handel certifikat för Hedbergs Guld

Fakta & kontaktuppgifter för Hedbergs Guld

Hemsida:

Adress:
Hedbergs Guld & Silver
Boråsvägen 40
516 81 Dalsjöfors

Telefon: 033 - 27 25 00

E-post: info@hedbergsguld.se

Organisationsnummer: 556258-5397
Omsättning: 26934 miljoner kronor

Betalningsalternativ på Hedbergs Guld

Mastercard
VISA
Klarna Faktura
Postförskott

Smyckesvarumärken hos Hedbergs Guld

Gå till Hedbergs Guld