Toppmeny

Ole Lynggaard Copenhagen

Sammanfattning

Ole Lynggaard Copenhagen LogotypOle Lynggaard Copenhagens idé är att få kvinnor i hela världen att känna sig vackra och unika.

Fokus har alltid legat på funktionalitet, kombinationer och sammanhang, där ett unikt och personligt utseende uppmuntras, oavsett om det är feminint, extravagant eller samtida.

Deras vision är att:

vara ett ledande skandinaviskt lyxvarumärke med internationellt erkännande. Ett varumärke djupt rotad i en passion för unik design, användning av form, och hantverk. Vi strävar efter att vara det primära lyxvarumärket för kvalitetsmedvetna kunder som söker skandinavisk smyckesdesign och som förs vidare från generation till generation.

Det som kännetecknar Ole Lynggaards smycken är de löstagbara låsen som gör det möjligt att använda dessa till olika halsband.

Varumärket Ole Lynggaard Copenhagen grundades 1963 av guldsmeden Ole Lynggaard. Hans dotter, Charlotte Lynggaard, är även hon utbildad guldsmed och designer som hennes far och började på företaget 1992.

Oles son, Søren Lynggaard, övertog företagsledningen år 2003, och Michel Normann, Charlottes make, blev chef för affärsutvecklingen under 2006.

Gå till Ole Lynggaard Copenhagen

Fakta & kontaktuppgifter för Ole Lynggaard Copenhagen

Hemsida:

Adress:
Ole Lynggaard Copenhagen
Hellerupvej 15B
2900 Hellerup, Danmark

Telefon: +4539460300

E-post: info@olelynggaard.com
Antal anställda: 80

Butiker som saluför smycken från Ole Lynggaard Copenhagen

Gå till Ole Lynggaard Copenhagen